Amasya Valisi Işık, Yaralı Askerleri Ziyaret Etti

Amasya Valisi Salih Işık, Kayseri'deki terör saldırısında yaralanan komando er Ufuk Uysal ile 1 Eylül 2016'da Bitlis'in Tatvan ilçesinde terör saldırısı sonucu yaralanan Uzman Çavuş Serkan Güney'i Taşova ilçesindeki evlerinde ziyaret etti.

Işık, yaptığı konuşmada, yaralı askerleri çok iyi gördüğü ve askerlerin gün geçtikçe sağlıklarına kavuştuğunu söyledi.

Türk milletinin, ülkesinin üzerine oynanan oyunların farkında olduğunu ifade eden Işık, şunları kaydetti:

'Bu olaylar millet olarak bizlerin canını yakıyor. Bizler insanız, canımız fena halde yanıyor. Fakat bu olaylar bizim birliğimizi, dirliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daha çok perçinliyor. Daha çok vatanımızın bayrağımızın değerlerimizin farkına varıyoruz. Bu olaylar belki daha sonra da olacaktır ama düşmanlarımızın aksine bizleri daha çok millet yapacaktır. Birlik beraberliğimiz daha çok güçlenecektir. Türkiye eski Türkiye değil. Birlik beraberliğimiz çok şükür üst noktada. İnşallah bu sıkıntılı günler geçecek ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti mazisinde olduğu gibi Türk milleti şanlı geleceğine, adaleti, merhameti ve güzellikleri ile dönecektir.'

Ziyarette Vali Işık'a Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sadi Ergin eşlik etti.

Kaynak: AA