Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde Yeni Yıl Kutlaması

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yeni umutların başlangıcı olması dileğiyle yeni yıl kutlaması yapıldı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi H Blok Atriumu'nda yapılan kutlamaya Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Gürpınar, Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Hasan Ali Altunbaş, Prof. Dr. Suat Sanlı, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı, Başhekim Yardımcıları, akademik ve idari personel katıldı.

Yaptığı konuşmada yeni yıl için sağlık, huzur ve barış dileklerinde bulunan Rektör Ünal, 'Ülkemiz ve milletimiz için sabırlarımızın sınandığı, zor günlerden geçtiğimiz bir yılı acısıyla, tatlısıyla geride bırakıyoruz. 2016 yılı ülkemiz ve tüm insanlık için oldukça uzun ve zor bir yıl oldu. Türk milleti olarak, içimizi acıtan, yüreğimizi yakan terör olaylarını, ülkemizin birliğine kasteden darbe girişimini ve daha birçok acıyı birlikte yaşadık. Ancak birlik ve beraberlik içinde tüm zorlukların üstesinden gelerek devletimizin ve milletimizin gücünü tüm dünyaya gösterdik. Bundan sonra da ülkemizin refahını sağlamak için birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak dimdik ayakta durmalıyız.' dedi

Üniversite yönetimi olarak bir yılı geride bıraktıklarını belirten Ünal, bu bir yılda çok çalışarak güzel işlere imza attıklarını ifade etti.

Yola çıkarken amaçlarının üniversitelerini hak ettiği konumda görmek olduğunu dile getiren Ünal, 'Bu amaç doğrultusunda emin adımlarla hızla ilerliyoruz. Üniversite hastanemiz de üniversitemizin lokomotifi konumunda. Tüm dünyanın gıpta ile izlediği bir hastane. Böylesine önemli bir hastanenin başarılarının sürekli olarak artması için bir dizi projelerimiz var. İnşallah 2017 yılı için de bunların hepsini sırayla gerçekleştireceğiz.' diye konuştu.

Müzik dinletisinin de yapıldığı kokteyl sonunda Ünal, koro üyelerine hediye verdi.

Kaynak: AA