Trafik Güvenliği İçin 'İndi Bindi' Denetimleri Yapılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Bayraktar: 'Gözlemlenen bu gibi eylemler, yolcu ve trafik güvenliği açısından olumsuz durum oluşturuyor. Hem MOBESE'lerle hem de güzergah üzerinde ekiplerimizce denetimler aralıksız devam ediyor'

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Semih Bayraktar, durak harici 'indi-bindi' işlemlerinin yolcu ve trafik güvenliği açısından olumsuz durum oluşturabildiğini belirterek, denetimlerin hem MOBESE kameralarıyla hem de güzergahlarda ekiplerce aralıksız devam ettiği bildirildi.

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, kamunun sağlığı, huzuru ve güvenliği için denetimlerin her alanda aralıksız sürdüğünü belirtti.

Minibüs ve taksi dolmuşlarda yapılabilen durak harici 'indi-bindi' işlemlerine ilişkin de denetimler yapıldığını dile getiren Bayraktar, 'Gözlemlenen bu gibi eylemler, yolcu ve trafik güvenliği açısından olumsuz durum oluşturuyor. Hem MOBESE'lerle hem de güzergah üzerinde ekiplerimizce denetimler aralıksız devam ediyor. Kurallara uymayanlara yasal mevzuat gereğince cezai müeyyideleri tebliğ ediyoruz. Herhangi bir mağduriyete mahal vermemek adına bu konuda yüksek bir duyarlılık bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA