Saçlı Çiftinin 12 Yıllık Bebek Hasreti Son Buldu

Hatay'ın Altınözü ilçesinde 12 yıldır bebek hasreti çeken ve yıllardır birçok tedavi yöntemi denemelerine rağmen bir türlü sonuç alamayan Nurşen-Hanifi Saçlı çifti, tüp bebek yöntemiyle evlat sahibi oldu.

Hatay Kamu Hastaneleri Birliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçenin Dokuzdal Mahallesi'nde yaşayan ve 12 yıl önce evlenen Nurşen (32) ve Hanifi Saçlı (32) çifti, çocukları olmaması üzerine başlanan ve uzun süren tedavilerinden sonuç alamadı.

Ardından tüp bebek yöntemiyle evlat sahibi olmak için Altınözü Devlet Hastanesine başvuran Saçlı çiftinin evlat hasreti yaklaşık 12 yıl sonra 'Ahmet' bebekle sona erdi.

Baba Saçlı, evlat sahibi olmak için birçok doktora başvurduklarını ancak bir netice alamadıklarını belirtti.

Son çare olarak Altınözü Devlet Hastanesine başvurduklarını paylaşan Saçlı, 'Orada doktorumuz bize tüp bebek yöntemini tavsiye etti. Bunun üzerine tüp bebek merkezine başvurduk, eşim bu yöntemle hamile kaldı. Altınözü Devlet Hastanesine ve bizimle ilgilenen tüm doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Çok şükür, Yüce Allah'ım çabalarımızı boşa çıkarmadı.' ifadelerini kullandı.

Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Sebahattin Yılmaz da 12 yıldır bebek sahibi olmak isteyen bir ailenin bebek özleminin Altınözü Devlet Hastanesinde sona ermesinin bölge halkında sevinç ve heyecan yarattığını kaydetti.

Kaynak: AA