Öğrencilerden Güvenlik Güçlerine Koreografili Destek

Osmaniye'de öğrenciler, terör olaylarına tepki göstermek ve güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla koreografi hazırladı.

Kadirli ilçesinde ortaokul öğrencileri, terör olaylarına tepki göstermek ve güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla koreografi hazırladı.

Aydınoğlu Tufanbey Ortaokulu bahçesinde vücutları ile 'PÖH', 'JÖH' yazan öğrenciler, Komando Marşı okuyarak, 'şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'bir ölür, bin doğarız' sloganları attı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert, etkinliğin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin son günlerde büyük bir sınavdan geçtiğini söyledi.

Ülkeyi zayıflatmak ve bölmek isteyen iç ve dış örgütlere en güzel cevabı öğrencilerin verdiğini ifade eden Cömert, şunları kaydetti:

'Atalarımızın kanıyla sulanmış bu güzel ülkemizin toprakları kalkındıkça ve geliştikçe vatanımızda gözü olan içerde ve dışarıdaki düşmanları rahatsız etmiştir. Devlete, millete ve ülkemizin geleceğine yönelik en güzel cevabı öğrencilerimiz vermiştir. Hep bir ağızdan Komando Marşını söyleyerek vatana, devlete ve milletine sahip çıkacağını en güzel şekilde göstermiştir. Ne mutlu asker ve polislerimize.'

Okulun Müdür Yardımcısı Necmettin Asarkaya da çalışmayı öğrencilerden gelen istek üzerine yaptıklarını dile getirerek, 'Okul yönetimi ve öğrenciler olarak bu konularda hassas ve duyarlı olduğumuzu göstermek istedik. Koreografi çalışmamıza öğrencilerimizin hepsi canı gönülden iştirak etti.' ifadelerini kullandı.

Okulun 8. sınıf öğrencisi Beyza Nur Yılmaz ise 'Bugün şehitlerimizin anısına buradayız. Dua ettik. Asker ve polisimizin Allah yardımcısı olsun. Buradan destek olabildiysek ne mutlu bize.' diye konuştu.

Kaynak: AA