Milletvekili Çankırı İl Teşkilatını Kutladı

AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Ar-Ge birim çalışmalarında başarılı olan AK Parti Mardin Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Canan Çoktekin'i kutladı.

Çankırı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile birlikte Genel Merkez Ar-Ge Birimi'nde ekim ayı başarı listesinde yer alan AK Parti Mardin Kadın Kolları Ar-Ge Birim Başkanlığını ziyaret etti.

Milletvekili Çankırı, elde edilen başarıdan dolayı kadın kolları teşkilatını kutlayarak, bilgisayar ve yazıcı hediye etti.

Kadın milletvekili olarak partisinin kadınlara verdiği değeri bizatihi yaşayarak gören bir milletvekili olduğunu belirten Çankırı şunları kaydetti:

'AK Parti’nin Türk siyasi tarihinde yakaladığı istikrarlı başarıda kadın teşkilatlarımızın üstlendiği misyon hepimizin malumudur. Teşkilatlarımızın birbirleriyle uyum içerisinde çalışmaları elbette ki önemlidir ancak özellikle de kadın teşkilatlanmalarındaki uyum ve birliktelik elde edilecek başarının habercisi ve anahtarıdır.

Benzer başarıları teşkilatlarımızdaki diğer birimlerimizden de beklediğimizi yeri gelmişken ifade etmek istiyorum. Bu ve buna benzer başarılar bizleri gururlandırdığı gibi çalışmalarımıza da bir sinerji etkisi yaptığını özellikle vurgulamamız gerekiyor.'

Kaynak: AA