İstanbul'da 'Tirit Gecesi' Hazırlıkları

Havza ve Küçükçekmece belediyeleri ile Havza Dernekler Federasyonu işbirliğiyle düzenlenecek Tirit Gecesi için hazırlıklar sürüyor.

Havza ve Küçükçekmece Belediyeleriyle ile Havza Dernekler Federasyonu (HADEF) işbirliğiyle düzenlenecek Tirit Gecesi için hazırlıklar sürüyor.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, HADEF Genel Başkanı Enver Şahin ve Havza Güreş Ağası Bayram Dağlı'yı makamında kabul etti.

İkiz, HADEF'in çalışmalarına her zaman destek verdiklerini anımsatarak, 'Havza Belediyesi olarak federasyonumuzun yanında olmaya devam edeceğiz. HADEF bizim için önemli. Özellikle İstanbul’da kurulan kardeşlik bağlarında önemli rol oynayan HADEF’e bir kez daha teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin bizlere verdiği destek önemli. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde kardeş belediyemiz ile düzenleyeceğiz gece hayırlara vesile olur.' dedi.

Hazırlıkların da değerlendirildiği ziyarette Şahin, bu yıl geleneksel hale gelen Tirit Gecesi'nin iki kardeş belediyenin işbirliğiyle 8 Ocak'ta Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleşeceğini belirtti.

Küçükçekmece ve Havza ilçelerinin düzenlenecek etkinlikle daha çok kaynaşacağını dile getiren Şahin, 'Düzenleyeceğimiz bu gece ile ülkemizin ihtiyacı olan birlik ve beraberliğe katkıda bulanacağız. Hazırlıklar kapsamında Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, milletvekillerimiz, Valimiz İbrahim Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'a da davetiye vereceğiz.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA