AK Parti Teşkilatının Olağan Basını Bilgilendirme Toplantısı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, olağan basını bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Yurdunuseven, İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında, rahatsızlık geçiren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret ettiğini, sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Çoban'a geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade eden Yurdunuseven, AK Parti hükumeti çalışmalarının durmadan devam ettiğini kaydetti.

Osman Gazi Köprüsü ve Yavuz Selim Köprüsünün hizmete girdiğini anımsatan Yurdunuseven, şöyle konuştu:

'Yine Avrasya Tüneli gibi devasa bir yapı vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Dün de sayın Başbakanımızın katılımıyla Ilgaz Tünelinin açılmasıyla birlikte bu menfur 15 Temmuz girişiminden sonra bile hizmetler durmaksızın devam ediyor. Ekonomimiz de gayet iyi durumda, Türkiye olarak AK Parti hükumeti olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Tüm bunları yaparken halkımızın bize olan güveni ile hareket ediyoruz. Ben bir kez daha buradan halkımıza teşekkürlerimi iletiyorum.'

Yurdunuseven ayrıca, 'Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un vefatının 80. yılında rahmetle ve minnet ile andıklarını belirterek şairimizin de söylediği gibi 'Allah bu millete bu devlete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın'.' dedi.

Kaynak: AA