Yeni Yıla Yepyeni Burun İle Girin

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op.Dr.Cevdet Murat Akagün, estetik ameliyatlarda el becerisinin önemli olduğunu söyledi.

Yeni Yıla Yepyeni Burun İle Girin
Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op.Dr.Cevdet Murat Akagün, "Aynada kendinize baktığınızda artık yeni bir yılla birlikte yepyeni bir görünüş güzel ve havalı bir burun hayal edin. Bu görünüş her bireyin en doğal hakkıdır, hadi ödüllendirin kendinizi. Belki 20 belki 40 yıldır düşünüyorsunuz bu cerrahiyi. Korkmayın çünkü korkulacak ağrılar ve kanamalar, şişlikler geride kaldı. Kaldı ki burun estetiği ülkemizde ve dünyada hem kadınlarda hem de erkeklerde sıkça yapılan ve tartışmasız en gündemde estetik ameliyattır" dedi.

Aynaya bakıldığı zaman burundaki kemerden ya da burun ucunun düşük olmasından rahatsız olanlara önerilerde bulunan Dr. Akagün, "Burnunuzun yüzüne göre büyük olmasından rahatsız oluyorsanız hayatınızı ve psikolojisinizi düzeltmenin tam zamanı yılbaşı öncesi . Estetik yaptıracağınız doktor seçimi de tabiki büyük önem taşıyor. Burun yüzün tam ortasında bir odak noktası olduğu için burnunuzla adeta bir sanat eseri gibi duruş çıkarabilecek doktor seçilmelidir" ifadelerini kullandı.

Op.Dr. Akagün, "Burun estetik ameliyatlarında el becerisi de oldukça önem taşır. Yeni yılda yepyeni bir görünüş için, daha çok özgüven için, mutlu ve gülen yüz için siz daha neyi bekliyorsunuz? Yeni yıl ve yeni bir burun zamanı değil mi? Yoksa gelecek yılı beklemeye devam mı edeceksiniz?" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA