Meclis Üyelerine Yerel Yönetimler Semineri

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile AK Parti Birim Başkanlarına Kültür Merkezinde Yerel Yönetimler Eğitim Semineri verdi.

Meclis Üyelerine Yerel Yönetimler Semineri
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Düzce’de Belediye Meclis ve İGM üyelerine seminer verdi. Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitim seminerine AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, İGM Başkanı Dursun Çakır, Düzce Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ile AK Parti ilçe ve belde birim başkanları katıldı.

Seminer öncesinde AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Düzce Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, katılımcıları selamlayarak sözü Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bıraktı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, gündeme değerlendirmesinin ardından meclis üyelerinin görev ve sorumlulukları, yapmaları gereken çalışmalar ve mecliste yapmaları gerekenleri anlattı. Yerel yönetimlere 2002 yılında 4 milyar, 2016 yılında ise 52 milyar TL bütçeden verildiğini kaydeden Şeker, AK Partinin belediyecilik sayesinde toplumun tüm kesimlerinden destek aldığını belirtti.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, meclis üyeleri ile teşkilat ile de uyum içinde çalışmasının AK Partinin ülke genelindeki yükselişine katkı sağlayacağını sözlerine ekledi. Şeker, daha sonra meclis üyelerinin sorularını yanıtladı.

AK Parti Düzce Birinci Yerel Yönetimler Eğitim Semineri toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Kaynak: İHA