Mamak Belediyesi, Kanser Seminerlerine Devam Ediyor

Mamak Belediyesi, Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) işbirliğinde yürütülen kanser seminerleri 2017 yılında da devam edeceğini açıkladı.

Mamak Belediyesi, Kanser Seminerlerine Devam Ediyor
Mamak Belediyesi ve KETEM yeni yılın ilk kanser seminerini Başak Mahallesi’nde hizmet veren Necip Fazıl Aile Merkezi’nde düzenleneceğini, seminerde katılımcılara kanserde etkin rol oynayan sigara ve beslenmenin kanserle olan ilişkisinin anlatılacağı belirtildi. Ayrıca, en yaygın kanser türlerinden olan rahim ağzı kanseri, kalın bağırsak kanseri ve meme kanseri hakkında katılımcıların bilgilendirileceği de aktarıldı.

“Tüm mahalle sakinlerini bekliyoruz”

“Bu güne kadar binlerce kadının bilgilendirildiği kanser seminerleri 2017 yılında da devam edecek” diyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Erken teşhis için kadınların bilinçlendirilmesi ve farkındalık oluşturulmasının hedeflendiği seminerlere tüm mahalle sakinlerini davet etti.

2017’nin ilk semineri 3 Ocak Salı günü yapılacak

Kanser seminerleri KETEM görevlileri Dr. Filiz Temel, Dr. Neşe Canoler tarafından gerçekleştiriliyor. 2017’nin ilk kanser semineri Necip Fazıl Aile Merkezi’nde 3 Ocak Salı günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek.
Kaynak: İHA