Kazada Ölen Liseli Sina Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ordu’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden 18 yaşındaki Sina Nur Güney, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada Ölen Liseli Sina Son Yolculuğuna Uğurlandı
Önceki gece geçirdiği trafik kazası sebebi ile 4 arkadaşı ile birlikte yaralanan ve Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Ordu Bilim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Sina Nur Güney, yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sina Nur’un cenazesi hastaneden alınarak Bucak Mahallesi’ndeki Fatih Camisi’ne getirildi.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Sina Nur Güney son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Sina Nur’un ailesi, sınıf arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze namazının ardından Sina Nur Güney’in cenazesi toprağa verilmek üzere Perşembe ilçesine bağlı İçeri Mahallesi’ne götürüldü.

Okulunda yas hakim

Ordu Bilim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi olan Sina Nur Güney’in ölümü herkesi yasa boğdu. Sina Nur’un ölüm haberini alan arkadaşları adeta yıkılırken Sina Nur’un eğitim gördüğü Ordu Bilim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ise sessizliğe büründü. Sina Nur’un ölüm haberi ile yıkıldıklarını belirten öğretmenleri ve arkadaşları üzgün olduklarını söylediler.

“Çok başarılı bir öğrenciydi”

Ordu Bilim Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Hüseyin Cebecioğlu, Sina Nur hakkında konuştu ve onun çok başarılı bir öğrenci olduğunu dile getirdi. Sina Nur’un ölüm haberi ile adeta yıkıldıklarını dile getiren Cebecioğlu, “Sina bizim Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencimizdi. Hafta sonu kendisini elim bir trafik kazsında kaybettik. Gerçekten çok çok üzgünüz. Kendisi çok sevdiğimiz çok değer verdiğimiz bizim için çok değerli olan bir öğrencimizdi” dedi.

Kaynak: İHA