Halk Oyunları Topluluğu Nazilli'nin Kültür Elçisi Oldu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazilli Belediyesi Halk Oyunları topluluğunu Ahmet Şensan Kültür Merkezi Kapalı Düğün Salonundaki çalışmaları sırasında ziyaret etti. Olağan ziyaretlerinden farklı bir ziyarette bulunan Başkan Haluk Alıcık, Toplulukta uzun yıllar oyunculuk yapmış üyelerine takdir belgesi ve sertifikalarını verdi.

Halk Oyunları Topluluğu Nazilli'nin Kültür Elçisi Oldu


2008 yılında kurulan ve kurulduğu günden itibaren büyük ilgi gören Nazilli Belediyesi Halk Dansları topluluğunda 3 yıl ve üstünde oyunculuk yaparak, yurt içi ve yurt dışı festival, bayram ve benzerlerinde Nazilli’yi başarı ile temsil etmelerinden dolayı oyuncuların böyle bir teşekkürü hak ettiklerini belirten Başkan Alıcık “Her biriniz ile ayrı ayrı gurur duyuyorum. Göreve geldiğim 2009 yılında bu topluluğumuz Nazilli Belediyesi bünyesinde zaten kurulmuştu. Ancak çok yeni olduğu için henüz çok fazla faaliyeti yoktu. Bu topluluğun gelişme göstermesi için çalışmalar yaptık. Yüzlerce çocuğumuzun, gencimizin yararlanmasını sağladık. Geriye dönüp baktığımızda şimdi buradaki delikanlılar, güzel hanımefendiler küçücük çocuklardınız. Her birinizi ayrı ayrı kutluyor ve teşekkür ediyorum. Hiçbir maddi çıkar gözetmeden yurt içi ve yurt dışında Nazilli Belediyesini ve Nazillimizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Nazilli’nin Kültür elçiliğini yaptınız. Bazı arkadaşlarımız bu gün burada değil. Kimi üniversitede kimi de farklı şekilde yollarını çizdi. Onlarında sertifikalarını hazırladık. Burada olmayan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Böyle bir belge sizlere layık değil belki ama en azından Nazilli Belediyesi Referansının her zaman elinizde olmasını istedik. Hepiniz ile gurur duyuyorum. NABHOT’a yeni dönem çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.



Nazilli Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu Genel Yönetmeni Necdet Pekel Başkan Haluk Alıcık’ın NABHOT’a verdiği önem ile aynı zamanda NABHOT’un içinde yer almış, vakit ve emek harcamış oyuncu ve eğitmenlerini onure etmiş olmasından dolayı teşekkür etti. Alıcık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmaları hakkında da Başkan Alıcık’ı bilgilendiren Necdet Pekel, ziyaretlerinden ve teşekkür belgelerini takdim etmelerinden dolayı çok memnun olduğunu belirterek; bizlere verdiğiniz katkılar öğrencilerimiz ve aileri tarafından takdirle karşılanmakta. Yine, desteklerinizle Nazillimizi ve Ülkemizi yurt içi ve yurt dışı festivallerde gururla ve başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA