Gördes'in Akpınar Mahallesi Suya Kavuştu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Gördes’in Akpınar Mahallesi’ni sağlıklı içme suyuna kavuşturarak vatandaşın yüzünü güldürdü.

Gördes'in Akpınar Mahallesi Suya Kavuştu
MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin su sorunlarını çözüme ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Gördes Akpınar Mahallesi yapılan koordineli çalışmalar sonrasında sağlıklı içme suyuna kavuştu. Yapılan analizlerin ardından içilebilir raporu alınan ve saniyede 9 litre verime sahip suyun tüm bağlantıları yapılarak, şebekeye verilmeye başlandı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Akpınar Mahallesi’nde 700 metrelik terfi ve 450 metrelik enerji nakil hattı döşeme işlemi gerçekleştirdi. Sondaj sayesinde Damardı, Göksu ve Bademli mahallelerinin de su problemi ortadan kaldırıldı. Yapılan çalışmalar sonrasında mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ’ye teşekkür etti.

Akpınar mahalle sakinlerinden İbrahim Hakkı Kaplan, “Ben bu köyde daha önce muhtardım. Her türlü insanın siyasi görüşüne saygımız sonsuz. Cengiz Başkan’ımız ve MASKİ’nin köyümüze şu ana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı hepsine teşekkür ediyoruz. Her zaman da Cengiz başkanımın arkasındayız. Siyasi görüş ayrı konu, hizmet ayrı bir konu. Şu anda suyumuz yeterli. Sebep olanlardan, yapanlardan, yaptıranlardan Allah razı olsun.” dedi.

Akpınar Mahalle Muhtarı Yakup Arıoğlu ise “Bizi mağduriyetten kurtardınız. En büyük sorunumuz su sorunuydu. Bu sorunumuz giderildi. Cengiz başkanımdan ve çalışanlarından, sebep olanlardan Allah razı olsun.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA