Diyarbakır'da Gençler Ve Spor İçin Toplantı Yapıldı

Diyarbakır’da bölge sporu ve gençlik için Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Kredi Yurtlar Kurumu yetkilileri tarafından ortak bir toplantı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mehmet Demir, Kredi Yurtlar Kurumu Diyarbakır İl Müdürü Metin Yılmaz önderliğinde gerçekleşen toplantıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Kredi Yurtlar il Müdürü, Yurt Müdürleri, Gençlik spor Şube Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri katıldı.

2016 yılında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, 2017 yılında yapılacak olan çalışmaların planlanması gerçekleştirildi.

Kredi Yurtlar Kurumu Halid Bin Velid Kız Yurdu toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir ve Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Metin Yılmaz ve kurum yetkilileri katıldı.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, “Kredi Yurtlar Kurumu’nda kalan gençlerimizin sportif faaliyetlere daha yoğun bir şekilde yönelmelerini istiyoruz. Gençlerimizin spor faaliyetlerini artırmaları için nelere yapabiliriz diye fikir alış verişinde bulunduk. Ve önemli tespitlerde bulunduk. Gençlerimizin kulüp faaliyetlerine katılarak sosyal beceri ve yeteneklerini geliştirerek, gönüllük faaliyetlerine katılımı üzerinde görüşler sağladık. Bu faaliyetlerin Gençlik Merkezlerimizin üzerinde yapılmasına karar verdik. Farklı illerden ilimize gelen gençlerin okul dışında zamanlarını en güzel ve verimli şekilde değerlendirmeleri için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve KYK olarak gençlerimize en iyi şekilde hizmet vermek üzerinde görüşmelerimiz devam edecektir” denildi.
Kaynak: İHA