Bodrum Campus Hizmete Girdi

Bodrum Campus Ural Eğitim Merkezi, Oasis AVM’de düzenlenen törenle resmen hizmete girdi.

Bodrum Campus Hizmete Girdi
Eğitim merkezinin, açılış kokteyline; eğitim camiası üyeleri, öğrenci velilerinin yanı sıra, aralarında CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Kadın Kolları Başkanı Emel Çakaloğlu, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Bodrum Otelciler Derneği Genel Sekreteri Orhan Kavala, Oasis AVM Genel Müdürü Mazhar Vardar’ın da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Kendilerini Goca Bodrumlu olarak tanımlayan firma yetkilileri, Bodrum’a ait değerleri kaybetmeden, Bodrumluluğa sahip çıkarak eğitimlerini düzenlediklerini ve eğitim içeriklerini buna göre oluşturduklarını belirtiyorlar. Bodrum Campus bünyesinde Ural Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi ile İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik eğitim hizmetlerini yürütüyor. Kişisel Gelişim Eğitimleri Bölümü ile de çözüm ortakları Bilgi Üniversitesi Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi Bilgi-Eğitim ve Kadir Has Üniversitesi ile ortak sertifika programlarının yanı sıra, birçok Atölye Programları Bodrumlulara sunuluyor.

Eğitim Merkezi kurucusu olan avukat Hüseyin Ural Aküzüm konuklara yönelik olarak bir konuşma yaparak eğitim kadrosunu konuklara tanıttı. Aküzüm, “Bizler eğitimde kaliteyi sizlere yaşatmayı hedefliyoruz. Başarı yolculuğuna birlikte çıkalım” dedi.

Kaynak: İHA