ADÜ'de Uluslararası Resim Ve Heykel Sergisi Düzenlendi

Adnan Menderes Üniversites, 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen uluslararası resim ve heykel sergisi beğeni topladı.

ADÜ'de Uluslararası Resim Ve Heykel Sergisi Düzenlendi


Adnan Menderes Üniversites, 25. Yıl Etkinlikleri kapsamında ADÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şükrü Kara tarafından düzenlenen Uluslararası Sanatsal Orman Kampı Karma Sergisi (Wia Camp), Atatürk Kongre Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleşti. Sergiye, ADÜ akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrencilerimiz ve çok sayıda sanatsever katıldı.



Sergi hakkında değerlendirme yapan Yrd. Doç. Dr. Şükrü Kara, “Sergimizde bulunan resim ve heykeller, 7 yıl boyunca orman kamplarında yapılan çalışmalar sonucu oluşturuldu. Sergide yerli ve yabancı 40 sanatçının eseri bulunuyor. Bizim kamplarımızda sadece resim, heykel aktiviteleri değil, akşamları da klasik müzik dinletileri ve görsel etkinlikler de gerçekleşiyor. Asıl amacımız yerli ve yabancı sanatçıları bir araya getirip kültürel etkileşim sağlayarak dünya barışına katkıda bulunmak” dedi.



Uluslararası Sanatsal Orman Kampı Karma Sergisi, ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Sergi Salonu’nda 30 Aralık 2016 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
Kaynak: İHA