Şehmus Özer Donarak Mı Öldü ?

Elazığ’da geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden Amed Sportif Faaliyetler takım kaptanı Şehmus Özer’in cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Diyarbakır’a gönderildi. Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, Özer’in donarak ölmüş olabileceğini söyledi.

Şehmus Özer Donarak Mı Öldü ?
Pazartesi günü akşam saat 22.00’den sonra kendisinden haber alınamayan Amed Sportif Faaliyetler takım kaptanı Şehmus Özer’in aradan geçen 24 saatin ardından bugün gece saat 01.00 sıralarında Malatya ile Elazığ’ı birbirine bağlayan ve kestirme yol olarak kullanılan Gözeli-Sivrice karayolunun 25’inci kilometresinde kaza geçirdiği ortaya çıkmıştı. Aracı 100 metrelik uçuruma yuvarlanan ve ters dönmesi sonucu sıkıştığı yerde hayatını kaybettiği belirlenen Özer’in cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde otopsisi tamamlanan Özer’in, cansız bedeni ailesi, yakınları ve kulüp yöneticileri ile futbolcular tarafından morgdan alındı. Cenaze aracına konulan Özer’in, naaşı son yolculuğuna uğurlanmak için memleketi Diyarbakır’ın Ergani ilçesine götürüldü.

Özer’in kazaya bağlı travmayla birlikte donmaya bağlı ölmüş olabileceği değerlendirildiği öğrenildi.

“DONARAK ÖLMÜŞ OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ”

Takım kaptanlarını bir kaza sonucu kaybettiklerini belirten Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, “Şehmus’un kaza geçirdikten sonra bulunması arasında 24 saat var. Kazayı kimsenin fark etmemesi ayrı bir detay. Şehmus kardeşimizin kaza sırasında vefat etmediğini, donarak ölmüş olabileceğini düşünüyoruz. Öyle veya böyle takımımızın kaptanını kaybettik. Kaliteli bir kişilikti. Biz kaptanımızı unutmayacağız, adını yaşatmak için projeler gerçekleştireceğiz. Mekanı cennetlik olsun. Bugün Şehmus kardeşimizi Ergani’de son yolculuğuna uğurladıktan sonra Diyarbakır’da taziyesini kuracağız. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

(Halil İbrahim Varlı / İHA)
Kaynak: İHA