MHP İl Başkanı Ersoy'dan Vali Kamçı'ya Ziyaret

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, kentte yaşanan terör saldırısının ardından Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Ersoy, yaptığı yazılı açıklamada, Vali Ersoy'u ziyaret ederek taziyelerini sunduklarını belirtti.

Ziyarette ülkücülerin provokasyon ve tahriklere kapılmadan gereken her türlü desteği devlete sağladıklarını ifade ettiklerini aktaran Ersoy, bundan sonra da sağlayacaklarını vurguladı.

Terör saldırısının ardından kimsenin tahriklere kapılmaması gerektiğine dikkati çeken Ersoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Kıymetli ülküdaşlarım ve aziz Türk milleti bilmelidir ki her terör saldırısı sonrası canımızdan can, kanımızdan kan gitmektedir. Buna rağmen korumamız gereken bir vatan ve bir istikbalimiz var. Daima ümitli olmalı, korku ve endişeye kapılmamalıyız. Bununla birlikte ülkücü hareket olarak ne kadar haklı olsak da ne kadar dayanılmaz saldırılara maruz kalsak da sağduyumuzu asla kaybetmeyeceğimiz bilinmeli. Ülkücü hareket, daima teşkilatlarının emriyle hareket edip, oraya buraya savrulmayacaktır. Milletimiz üzülmesin, hüzünlenmesin, kaygı ve korku taşımasın, karamsarlığa düşmesin. Bu vesileyle bir kez daha şehrimizdeki terör saldırısında şehit düşen kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.'

Kaynak: AA