Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci Açıklaması

'Konsept caddeler ve modern yollar hedefiyle neredeyse kenti sil baştan değiştireceğiz.'

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, konsept caddeler ve modern yollar hedefiyle kenti sil baştan değiştireceklerini belirtti.

Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, başlattıkları altyapı çalışmalarında büyük başarılar sağladıklarını ifade ederek, kentin yenilenmesi ve değişimi için hazırladıkları projeleri devam ettirdiklerini dile getirdi.

Şehrin kabuğunu kırması için var güçleriyle mücadele ettiklerine vurgulayan Bahçeci, şehrin dört bir yanında ara vermeden süren çalışmaların vatandaşın takdirini kazandığını belirtti.

Bahçeci, şunları kaydetti:

'Bir yandan Kırşehir'in kaderini değiştirecek projeler tüm hızıyla devam ederken, diğer yandan ise kentin ana problemleri belediye eliyle çözülüyor. Göreve geldiğimizin ilk yılında mali düzenlemelerimizi yaptıktan sonra, ikinci yılında ise hemen projelerimize başladık. Yenilediğimiz ekipman ve iş makinelerimizle 24 saat esasını hedef alarak yaptığımız çalışmalarla imkansız denileni başardık. Süreci ise titizlikle takip ettik. Öncelikle işe büyük projelerimize ve kentimizin sıkıntılarına çözüm bulacak dokunuşlarla başladık. En büyük sorunların başında ise yollar geliyordu. Bu konuda radikal kararlar aldık. Konsept caddeler ve modern yollar hedefiyle neredeyse kenti sil baştan değiştireceğiz. Ekip ruhu, ortak akıl ve fedakar çalışma prensibiyle başarılı olduk.'
Kaynak: AA