Didim'de Terörü Konvoyla Lanetlediler

Didim’de ticari taksiler, şehirler arası dolmuşlar, şehiriçi Dolmuşlar ve halkın katılımıyla “Şehitlere saygı, teröre karşı lanet” adı altında şehir merkezinde araç konvoyu düzenlendi.

Didim'de Terörü Konvoyla Lanetlediler
Didim’de Şehitlere için araç konvoyu düzenlendi.

Didim’de hizmet veren Ticari Taksiler, Şehirler arası Dolmuşlar, Şehiriçi Dolmuşlar, Çekiciler ile halkın katılımıyla Şehitlere saygı, Teröre karşı lanet,” adı altında konvoy düzenlendi.

Didim-Akbük yolu üzerinde bir araya gelen araçlar, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kontrolünde konvoya başladı.

Konvoydaki tüm arabaların üzerlerinde Türk Bayrağı asılırken Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerinden devam eden konvoy 19 Mayıs Caddesi üzerindeki Didim Garajında sona erdi.

Konvoy esnasında bazı esnaflar Türk bayrağı açarak destek olurken, vatandaşlar ise alkışlarla konvoya destek oldukları görüldü.

Müzik eşliğinde gerçekleşen konvoya yüze yakın araç katılırken, konvoya Didim Merkezde İlçe Kaymakamı İskender Yönden de özel arabasıyla katılarak etkinliğe destek oldu.

Konvoy esnasında bazı araçlar korna çalarak konvoya destek olurken, düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan Taksici Mümin Var ise “Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları herkesi derinden üzdü. Bizde güvenlik güçlerimize bir nebze moral vermek ve birlik ve bütünlüğümüzü göstermek için bu etkinliği düzenledik. Katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Kaynak: İHA