4 Yıllık Fakülte Çalışmaları Devam Ediyor

Sakarya’ya kurulacak Orhan Bey Üniversitesi’nin Akyazı’ya yapılacak fakülteleri için yer fizibilite çalışmaları ile ilgili toplantı yapıldı.

4 Yıllık Fakülte Çalışmaları Devam Ediyor
Akyazı Kaymakamlığında yapılan toplantıya Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Gündüz, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tutar, Akyazı Ziraat Odası Başkanı A.Şener Bayraktar, Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Emin Üstün, Akyazı İlçe Sağlık Müdürü Gülşah Yılmaz katıldı.

Yapılan toplantıda Sakarya’da kurulacak ikinci Üniversite Orhan Bey’in Akyazı’da yapılacak fakülteleri için yer ve fizibilite çalışmalarının ne aşamada olduğu ile ilgili konular görüşülürken, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Gündüz de yapılan çalışmaların detayları hakkında toplantı komisyonunu bilgilendirici sunum yaptı.

Gerek ekonomik alanda gerek sosyal alanda ve gerekse ilçenin prestiji açısından iyi bir ivme kazandıracak olan fakültelerle ilgili konuların görüşmesi için toplantıda bir araya gelen komisyon fakültelerin inşa edileceği ideal yerlerin belirlenmesi ile ilgili karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunarak, düşüncelerini paylaştı. Başkan Yardımcısı Ünal Gündüz kısa bir süre içerisinde de gerekli çalışmaların tamamlanacağını ifade etti.

Kaynak: İHA