Vodafone'dan Almanya'daki Türkler İçin Özel Tarife

Vodafone Almanya, Almanya'da yaşayan Türkler için 'Sen neredeysen Vodafone da orada' sloganıyla hazırladığı özel tarifesini Düsseldorf'ta duyurdu.

Vodafone Almanya Ürün Pazarlama Müdürü Andreas Laukenmann, Almanya'daki Türkler için hazırlanan tarifenin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, söz konusu tarifenin özellikle Türkiye ve AB ülkelerinde sıkça seyahat eden veya bu ülkelerde telefon görüşmesi yapanlar için 'ideal' bir tarife olduğunu söyledi.

Vodafone Shop'lar, online olarak ya da telefon mağazalarından temin edilebilecek tarifeyle ilgili bilgi de veren Laukenmann, '14,99 avro karşılığında 4 hafta boyunca 750 megabayt boyutundaki veri paketini saniyede 375 megabite'e varan hızla kullanabiliyorsunuz. Ayrıca, 200 dakikalık görüşme süresini ister Almanya'da isterseniz Türkiye veya AB ülkelerinde kullanabilirsiniz. Almanya'dan Türkiye'deki sabit hatlara ve AB ülkelerine yapacağınız görüşmeler için ayrıca 200 dakika görüşme süreniz mevcut. Paket için ilave görüşme dakikaları veya kısa mesaj olanakları da mevcut.' ifadelerini kullandı.

Vodafone Almanya Satış Müdürü Armin Heddenhausen da söz konusu tarifenin tüm güncel 'CallYa' tarifeleri ile kombine edilebildiğini, şirketlerinin tarife için 9,99 avro olan 3 ayrı opsiyon sunduğunu bildirdi.

Heddenhausen, söz konusu opsiyonlara ilişkin şu bilgileri verdi:

'Tek seferlik opsiyon 'Türkiye 500', Türkiye'de bulunduğunuz sürece ilave bir veri paketi sunmaktadır. Abonelik opsiyonu 'Türkiye mobil 100 dak/SMS', Almanya'dan tüm Türk cep telefonu şebekelerine yapılacak görüşme ve kısa mesajlar için 100 kontör sunmaktadır. 'Uluslararası 400 dak/SMS', Almanya'dan Türkiye'deki sabit hat ve AB'deki tüm sabit hat ve cep telefonu şebekelerine yapılacak kullanım için 400 kontör sunmaktadır. Her iki abonelik opsiyonunun geçerlilik süresi 4 haftadır ve otomatik olarak yenilenir.'

Verilen bilgiye göre, 'CallYa Smartphone International' adlı yeni tarife Almanya, Türkiye ve tüm AB ülkelerinde, tek bir kartla iletişim ihtiyacını karşılayacak.

Kaynak: AA