Vali Haktankaçmaz'dan Çevik Kuvvet'e Moral Ziyareti

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, haftalık asayiş toplantısını çevik kuvvet şube müdürlüğünde gerçekleştirerek polis teşkilatına moral verdi.

Vali Haktankaçmaz'dan Çevik Kuvvet'e Moral Ziyareti
Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, “İstanbul’daki saldırıdan sonra arkadaşlarımızla beraber olarak, motivasyonlarını artırmak istedik. Bugün yaptığımız asayiş toplantılarımızı burada gerçekleştiriyoruz” dedi.

"Birden fazla tehditle mücadele ediyoruz"

Emniyet teşkilatı ve askeriyenin asgari birliklerin ülkenin içerisinden geçtiği bu dönemde özverili ile çalıştığını ifade eden Vali Haktankaçmaz, “Ülkemizin terör örgütünün yoğun saldırısı altında bulunduğu şu dönemde çok büyük mücadeleler yürütüyoruz. İnşallah bu mücadeleden başarı ile çıkacağız. Bu millet, bu devlet birçok tehditle mücadele etti. Biz birden fazla tehditle mücadele ediyoruz. Bütün kurumlarımız, bütün kamu görevlilerimiz bu mücadelenin içerisinde. Bu kapsamda yapılan çalışmalar gözden geçiriliyor. Kamu görevlilerinin içerisinde bulunan çürük elmaları ayıklama ile ilgili çalışmalar devam ediyor. İnşallah devletimiz bu süreçten güçlenerek çıkacak. Devletini milletini seven, vatanını bayrağını her şeyin üzerinde tutan kamu görevlileri ile çalışmalarımız devam edecek. Yolumuza millet ve devlet olarak devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA