Körfez'in Kardeş Şehir Yalova Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Başkan Baran'ı Ziyaret Etti

Körfez Belediyesi ile Kardeş Şehir olan Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve Belediye Meclis Üyeleri, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti.

Körfez'in Kardeş Şehir Yalova Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Başkan Baran'ı Ziyaret Etti
Körfez ile ‘Kardeş Şehir’ olan Yalova Kaytazdere’den gelen heyet, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından makamında ağırlandı. Heyette, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal ve Belediye Meclis üyeleri yer aldı. Ayrıca Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli, Selahattin Kabadayıoğlu ve İsa Taş da ziyarete katılarak Başkan Ali Kangal ve meclis üyelerine çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Körfez’de hayata geçirilen projeleri dikkatlice dinleyen Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, “Hayata geçirilen veya çalışma başlatılan projeler gerçekten çok güzel. Hepsi uygulanabilir örnek projeler” ifadelerini kullandı. Özellikle Sarnıç Han’ın mimarisini beğenen Kangal ve beraberindeki heyet, gelinen nokta hakkında da bilgiler aldı. ‘Kardeş Şehir’ Kaytazdere’den gelen misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bizler Körfez’i her geçen gün daha da güzelleştirmek için sıkı bir çalışma içindeyiz. Hedefimiz, 2023 yolunda sanayisi dışında tarihiyle, doğasıyla, turizmiyle ve üniversiteleriyle kente değer katan bir ilçe ortaya çıkarmak” şeklinde konuştu.

Körfez’in vizyon projesi olan Sarnıç Han İş Merkezi ile geçtiğimiz aylarda Tarihi Kentler Birliği tarafından ödüle layık görülen Hereke Kalesi Restorasyonu’nun maketini inceleyen Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Körfez Belediyesi’nin projelerini çok beğendiklerini ifade etti.

Başkan Baran, ziyaretçilerine Körfez’in simgesi olan kiraz plaketi ve çeşitli hediyeler takdim ederken, kendisine de çini tabak hediye edildi.
Kaynak: İHA