Kaman'dan Halep'e Yardım

Bir tır dolusu yardım malzemesi yola çıkarıldı.

Kırşehir'in Kaman ilçesinde, Halep için başlatılan yardım kampanyası kapsamında bir tır dolusu yardım malzemesi toplandı.

Kaman Hayrat Vakfınca başlatılan ve AK Parti Kaman İlçe Başkanlığı tarafından desteklenen Halep kampanyasında ilçeden yola çıkarılan yardım tırında gıda, kıyafet ve okul malzemeleri yer aldı.

Vakıf üyesi Yakup Kurt, yaptığı açıklamada, Halep'te dünyanın sessiz kaldığı bir insanlık suçu işlendiğini belirterek, 'Türk milleti olarak oradaki kardeşlerimize elimizden geldiğince yardım etmeye çalışacağız. AK Parti Kaman Teşkilatıyla işbirliği yaparak başlattığımız yardım kampanyasında Kaman halkının desteğiyle gıda, elbise ve okul malzemesinden oluşan ilk tırımız yola çıktı. İnşallah bu sayıyı daha da çoğaltıp yeni tırlar göndeririz. Halepli kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek.'' dedi.

AK Parti Kaman İlçe Başkanı Necati Çolak ise Hayrat Vakfı ile organize ettikleri yardım kampanyası çerçevesinde Halep için ilk tırı yola çıkarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Çolak, 'Kaman halkının verdiği destek inanıyorum ki devam edecek. Bizler her zaman mazlumun yanında olmaya çalışacağız. Ülkemiz zor günlerden geçiyor ve bizi de bir bataklığa çekmeye çalışıyorlar. Türk milletinin güçlü duruşunu hiçbir zaman yenemediler yine yenemeyecekler. Biz dik durduktan sonra herkese yardım eli uzatırız. Destek veren Kaman halkına teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Yardım tırı, dualarla ilçeden uğurlandı.
Kaynak: AA