İcralık Güvercinlere Alıcı Çıkmadı

İzmir'in Torbalı ilçesinde, zimmet suçundan tutuklu banka veznedarının icra yoluyla el konulan ve dün alıcı çıkmaması nedeniyle ertelenen 2 bin güvercinin açık artırma yoluyla satışı, bugün de alıcı olmayınca ocak ayına kaldı.

Torbalı ilçesinde, zimmet suçundan tutuklu banka veznedarının icra yoluyla el konulan ve dün alıcı çıkmaması nedeniyle ertelenen 2 bin güvercinin açık artırma yoluyla satışı, alıcı çıkmayıncı bugün de gerçekleştirilemedi.

Torbalı İcra Müdürlüğünce, zimmet suçundan tutuklu banka veznedarının el konulan güvercinlerinin satışı amacıyla dün başlanan ve alıcı çıkmayınca bugüne ertelenen açık artırma, yediemin olarak güvercinlerin teslim edildiği çiftlikte yapıldı.

Güvercinlerin cinslerine göre ayrılıp 'toplu satışı' için fiyat konulması nedeniyle dün ihaleye girmeyi tercih etmeyen alıcılar, bugün de satışın aynı yöntemle sürdürülmesi üzerine alıcı olmadı.

Her cins güvercin için yapılan çağırlara alıcı çıkmayınca, ihale 9 Ocak'a ertelendi.

- Zimmet suçundan tutuklanmıştı

İzmir'in Bornova ilçesinde bir banka şubesinde veznedarlık yapan ve ortadan kaybolan N.A'nın, bazı hesaplarda usulsüzlük yaparak zimmetine 2 milyon lira geçirdiği ileri sürülmüş ve hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı. N.A bir süre sonra polise teslim olmuş ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. N.A'nın mal varlığına ve 2 bin güvercinine icra yoluyla el konulmuştu.

Kaynak: AA