AK Parti Grup Başkanvekili Turan Lapseki'de

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, memleketi Lapseki’de çarşı içinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Turan, MHP ilçe Başkanı Hüseyin Doğan, AK Parti ilçe Başkanı Halil Özer, MHP Eski il Genel Meclis Üyesi Kaya Gencer, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz'ın da katıldığı görüşmede vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

Turan, burada yaptığı açıklamada iki haftalık yoğun bütçe maratonunun ardından Çanakkale’ye geldiklerini belirterek, şöyle devam etti:

'2017 yılı bütçesinin görüşmelerini tamamladık. 15. bütçemiz de öncekilerde olduğu gibi insan odaklı, yatırımlara öncelik veren bütçe. Bütçede sadece eğitim ve sağlığa ayrılan pay yüzde 37. Biz milletimiz için çalışırken milletimizin yürüyüşüne engel olmak isteyen terör örgütleri alçaklıkta, hainlikte engel tanımıyor. Beşiktaş’ta gerçekleşen terör saldırısının üzerinden bir hafta geçti ve terör örgütü alçaklığını bu kez Kayseri’de gösterdi. Terörle mücadelede teröristlere nefes aldırmayan askerlerimiz bu kez hedefteydi. Acılıyız, şehitlerimiz var, gazilerimiz var. Ama şunu bilsinler ki bizi asla yürüyüşümüzü engelleyemeyecekler. Sizlerden aldığımız destekle adı ne olursa olsun terör örgütleriyle amansız mücadelemiz devam edecek.'

Kaynak: AA