Uşak Emniyetinden Okullara 'Z-Kütüphane'

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından iki ilkokulda oluşturulan Zkütüphaneler törenle açıldı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından Müjde ve Malkoçoğlu ilkokullarında oluşturulan Z-kütüphane törenle açıldı

Malkoçoğlu İlkokulu'nda düzenlenen törende konuşan Uşak Valisi Ahmet Okur, öğrencilere okuma alışkanlığının verilmesinin önemine dikkat çekerek Uşak Emniyet Müdürlüğü'ne proje için teşekkür etti.

Müjde İlkokulu'nda düzenlenen törende katılan Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, projeyle ilgili bilgi verdi.

İl Emniyet Müdürü Ergüder, çocuklara okuma sevgisi kazandırmak, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından başlattıkları 'Zenginleştirilmiş Kütüphane Projesi' kapsamında iki okula Z-kütüphane kazandırdıklarını söyledi.

Her bir kütüphanede bin kitap bulunduğunu aktaran Ergüder, şöyle konuştu:

'Müjde İlkokulu'ndaki kütüphaneye bir süre önce Şırnak Cizre’de bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Erhan Öztürk’ün, Malkoçoğlu İlkokulu'ndaki kütüphaneye ise Bingöl’de meydana gelen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Abdullah Bıyık’ın ismini verdik. Öğrencilerimizin bu kütüphanelerde vatan-millet sevgisi içinde büyümeleri en büyük dileğimiz.'

Açılışlara, Uşak Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Gümüş, İl Jandarma Komutanı Albay Nedim Selbisu, Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, şehit polis memurları Öztürk ve Bıyık'ın aileleri katıldı.

Kaynak: AA