Teşekküre Geldiler

Trabzon’un Yomra İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’na, Oymalı Mahallesi’ne yaptığı hizmetlerden dolayı Oymalı Mahallesi Muhtarı Veysel Arslan ve bir grup vatandaş tarafından teşekkür ziyareti yapıldı.

Teşekküre Geldiler
Belediye Meclis Salonu’nda ziyaretçilerini ağırlayan Başkan Sağıroğlu yaptığı açıklamada, ziyaretlerinden ötürü Oymalı Muhtarı Veysel Arslan’a ve vatandaşlara teşekkür ederek, “Zaman zaman muhtarlarımızla burada toplantılar yaparak, sizlere ise mahalle ziyaretleri yaparak istek ve sıkıntılarınızı yerinde dinliyoruz. Hep birlikte vatandaşımıza odaklı güzel hizmetlere imza attık. Oymalı Mahallemizde de güzel hizmetlerimiz oldu. Eksiklerimizde yok mudur? tabi ki de vardır. Eksiklerimizi de en kısa zamanda tamamlayacağız. Benim için ne muhtarımın siyasi görüşü önemli nede vatandaşımın. Bizler Yomra olarak bir bütünüz. Yürüttüğümüz tüm çalışmalarımızda, mahallelerimize eşit derecede hizmet götürmenin gayretindeyiz. Bununla birlikte muhtarlarımız mahallelerimizde bizim gören gözümüz, işiten kulağımızdır. Mahallelerimizdeki hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde yürümesini sağlayan tüm muhtarlarımıza, bizlerden hayır duasını esirgemeyen tüm vatandaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Oymalı Muhtarı Veysel Arslan ise, “Sayın Başkanımız seçildiği günden itibaren mahallemizin tüm ihtiyaçlarını karşılama noktasında bizlere büyük destek verdi. Mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü başkanımıza şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA