'Stadyum Battı-Çıktı' Projesinde Sona Gelindi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin ulaşım sorununu çözümü konusunda önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, Stadyum battı-çıktıda sona gelindiğini bildirdi.

Başkan Cahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapımına bir süre önce başlanan İzmir-Ankara karayolu üzerindeki 'Stadyum Battı-Çıktı' inşaatında sona gelindiğini söyledi.

Kentin en önemli sorunlarının başında ulaşım sorunu geldiğini aktaran Cahan, özellikle İzmir-Ankara karayolu üzerindeki trafik akışını hızlandırmak ve kentin kuzeyi ile güneyi arasındaki trafiği rahatlatmak için başlattıkları battı-çıktı projelerinin önemine değindi.

Çok kısa süre içinde Stadyum battı-çıktısının altından trafik akışına başlanacağını ifade eden Cahan, şöyle konuştu:

'Battı çıktı yan perdelerin bitirilmesi ile birlikte, üst kiriş yerleştirme çalışmaları ile devam ediyor. 40 adet üst kirişin yerleştirme çalışmaları tamamlanırken, diğer üst kirişler kısa sürede bitecek. Bir hafta içinde battı çıktının altından araç geçişi başlayacak. Yan yollardaki çalışmalar da kısa sürede bitecek. Kuzey çevre yolunun bitimiyle bir rahatlama oldu. Aynı şekilde alternatif yollarda çalışmalarımız sürüyor. 2017'de kent içi trafik sorunu büyük oranda çözmüş olacağız.'

Kaynak: AA