Prof. Dr. Mehmet Koruk Yeniden Hasta Kabulüne Başladı

Gaziantep Medical Park Hastanesin’den kısa bir süre önce ayrılan İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Koruk yeniden hasta kabulüne başladı.

Prof. Dr. Mehmet Koruk Yeniden Hasta Kabulüne Başladı
İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Koruk, kısa bir aradan sonra tekrar Medical Park Gaziantep Hastanesinde hasta kabulüne başladı.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba, "Hastalarımıza daha iyi sağlık hizmeti verebilmek adına bildiğiniz gibi hastanemizin fiziki kapasitesini neredeyse iki katına çıkarmıştık. Hastalarımızın tedavi kalitesi bizim için birinci öncelik. Hizmetlerimizi sürekli geliştirmek, teknolojiyi ve yenilikleri takip edip uygulamak son derece önemli. Bu başlı olarak doktor kadromuzu daha da güçlendirmek için bir çok doktor arkadaşımızla anlaşarak Medical Pak Gaziantep Hastanemizin kadrosuna dahil ettik. İnanıyorum ki kadromuza yeni katılan doktorlarımızla beraber çok başarılı tedavilere imza atacağız. Hastanemize yeni katılan doktor ve çalışanlara üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA