Muratpaşa'dan Ücretsiz Sinema Günleri

Muratpaşa Belediyesi, Aralık ayı boyunca ücretsiz sinema günleri düzenliyor.

Muratpaşa'dan Ücretsiz Sinema Günleri
Muratpaşa Belediyesi ve Laura AVM Site Sinemaları işbirliğiyle Muratpaşa’da ücretsiz sinema günleri başlıyor. Aralık ayı süresince her Salı saat 10.00’da Sinemaları’nın kapıları Muratpaşa sakinlerine ücretsiz açılacak. Çocuklar kadar yetişkinlerin de müptelası olduğu birbirinden eğlenceli animasyon filmler, Türk sinemasının son dönem filmleri izleyiciyle buluşacak.

Gösterimler sinemanın bin koltuk kapasiteli 6 salonunda birden yapılacak. Her Salı saat 10.00’da yapılacak gösterimleri izlemek isteyenlerin herhangi bir davetiyeye, bilete ya da isim bildirmelerine gerek olmadan sinemaya gelip yer göstericilerin kendisi için ayırdığı koltuğa oturmaları yeterli olacak.

Aralık ayı filmleri

Muratpaşa Belediyesi ücretsiz sinema günlerinin ilk hafta filmi ise Çılgın Hırsız serisiyle tanınan küçük sarı yaratıkların son filmi Minyonlar. Dublajı için Beren Saat, Kenan Doğulu’nun stüdyoya girdiği animasyon filmin gösterimi 6 Aralık Salı saat 10.00’da yapılacak.

Etkinliğin ikinci haftasında, 13 Aralık, ise Dondurmam Gaymak, Entelköy Efeköy’e karşı filmleriyle tanınan Yönetmen Yüksel Aksu’nun son filmi Cem Yılmaz’ın başrolünde oynadığı ‘İftarlık Gazoz’ filminin gösterimi yapılacak.

Etkinliğinde 3’üncü haftası 20 Aralık Salı günü ise Antoine de Saint-Exupery’nin unutulmaz çocuk klasiği Küçük Prens’in 2015 yapımı animasyon uyarlaması izleyiciyle buluşacak.

27 Aralık günü saat 10.00’da gösterilecek film ise Doğa Rutkay, Onur Buldu, Özlem Tokaslan, Ayşen Gruda, Ayşegül Akdemir’in oynadığı ‘Dedemin Fişi’ olacak.
Kaynak: İHA