'Dövizini Bozdur, Oyunu Boz' Kampanyası

GÖNÜLDER, Türk lirasını korumaya yönelik düzenlenen kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Yalova Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları Platformunca (GÖNÜLDER), Türk lirasını korumaya yönelik düzenlenen 'Dövizini Bozdur, Oyunu Boz' kampanyasına destek çağrısı yapıldı.

GÖNÜLDER üyeleri Merkez Camisi'nde kılınan cuma namazının ardından cami bahçesinde toplandı.

Platform sözcüsü Hacı Ömer Anlayışlı, burada yaptığı konuşmada, vatandaşları elindeki dövizleri bozdurmaya davet etti.

Türkiye'nin bazı güçlerce hedef alındığını ifade eden Anlayışlı, şu değerlendirmede bulundu:

'Kanımızla, canımızla koruduğumuz bu mümtaz yurdu, paranın pis gücüne mi teslim edeceğiz? Asla. Ne onların dolarlarına ne de avrolarına teslim olmayacağız. Elimizde ne kadar pis, kanlı, zalim paraları varsa hepsini bozduralım. Ülkemizi bir kez daha hainlere teslim etmeyelim. Binlerce gencimiz işsiz gezerken, Halep'te ve onlarca İslam şehirlerinde kardeşlerimiz aç ölürken Müslüman, parasını dünyalık menfaatler için kan emicilerin idaresine veremez. Dolarlarımız, avrolarımız, biriktirdiklerimiz Halep'te açlıktan ölen kardeşlerimize aş, işsiz gezen gençlere ekmek kapısı olmayacaksa zehirli yılan olur. Bizim ateşimiz olur.'

Anlayışlı, GÖNÜLDER platformu olarak vatandaşları Türk lirası kullanmaya çağırarak, 'Paramızı, gücümüzü, duamızı Müslüman kardeşlerimizle paylaşıp, zerrenin hesabının verileceği ahiret gününe yatırım yapmaya davet ediyoruz.' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA