Bilecik Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kapsamlı çalışmalar devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor
Şehrin birçok bölgesinde gerçekleştirdiği kapsamlı çalışmalar ile Bilecik ve mahallelerde imar çalışmalarına devam eden Bilecik Belediyesi, şehrin dört bir köşesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Şehrin her yönüyle güzel bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, bir yandan tüm noktalardaki cadde ve kaldırımlarda yenileme ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan önemli tesislerde yenileme ve düzenleme çalışmalarını yerine getiriyor.

Dalakdere’de kapsamlı temizlik çalışması

Bilecik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından İstasyon Mahallesi’ndeki Dalakdere’sinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi.

İstasyon Mahallesi’nin ortasından geçen Dalakdere’de temizlik çalışması gerçekleştirilerek, kötü görüntü veren atıklar toplandı ve tazyikli su ile yıkandı. Dere içindeki otların da temizlendiği çalışmalar kapsamında dere kenarında da gerekli temizlik çalışmaları yerine getirildi.

İl genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında cadde ve sokakları yıkama çalışmalarını belirli aralıklarla gerçekleştirmeye devam ediyor.

Şehirlerarası otobüs terminalinde çevre düzenleme çalışmaları

Şehrin her yönüyle modern ve estetik bir görünüme kavuşması için birçok bölgesinde çalışma gerçekleştiren ekipler, büyük bir kısmı tamamlanan şehirlerarası otobüs terminalindeki çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin ulaşımında büyük görevler üstlenecek şehirlerarası otobüs terminali, yapılan çevre düzenlemelerinin ardından vatandaşların hizmetine girecek.

Asfalt ve kilit parke çalışmaları

Bilecik’i her yeni günde güzel çalışmalar ile buluşturan Bilecik Belediyesi, şehrin dört bir köşesindeki asfalt yenileme ile kilit parke taşı çalışmalarını gerçekleştirerek, vatandaşların ulaşımda en iyi hizmeti almasını sağlıyor. Bilecik’in birçok bölgesinde asfalt yama ve düzenleme çalışmalarını da yerine getiren ekipler, şehrin birçok noktasında yeni yağmur suyu hattı çalışmasını gerçekleştiriyor.

Orta refüjler ile park ve bahçeler güzelleşiyor

Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşların daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde hizmet almasının yanı sıra şehrin güzel bir görünüme kavuşması için birçok noktada faaliyet gösteren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, orta refüjler başta olmak üzere birçok park ve bahçede, yenileme ve düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor. İlin dört bir köşesindeki park ve bahçelerde düzenleme ve yenileme çalışmalarını rutin şekilde yerine getiren ekipler, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte şehrin birçok bölgesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Kapalı pazar ihtiyaç ve donatı alanları

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay Kapalı Pazar’da bulunan mescit, lavabo ve tuvalet alanlarına ilişkin kapsamlı çalışmalar kısa bir süre sonra tamamlanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile Bilecik pazarcı esnafı ve vatandaşlara büyük hizmetler veren Kapalı Pazarda yenileme ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekipler tarafından yerine getirilen çalışmalar ile pazar alanındaki lavabo ve tuvalet sayısı arttırılırken, gerçekleştirilecek ek binalar ile bay ve bayan mescitleri, bebek emzirme ve bakım odaları yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaları, Bilecik’in tanıtımı ve turizmi açısından büyük katkılar sağlayan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi’nde de büyük bir hızla gerçekleştiriliyor.
Kaynak: İHA