Başkan Çetin, Bayram Öztürk Hastanesinin Açılışını Yaptı

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçenin ilk hastanesi olan Bayram Öztürk Hastanesinin resmi açılışını birlikte yaptı.

Başkan Çetin, Bayram Öztürk Hastanesinin Açılışını Yaptı
Pursaklar’ın ilk hastanesi olan 75 yataklı tam teşekküllü Dr. Bayram Öztürk Hastanesi, Yavuz Bulvarı üzerinde hizmete başladı.

Hastanenin açılış törenine AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, hastane sahibi Dr. Bayram Öztürk, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, “Pursaklar’a bu hastaneyi kazandıran değerli belediye başkanımıza ve yurt dışında kazandıklarını ülkesine yatırım yapan Bayram Bey’e teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız ile birlikte yıllarca hastane mücadelesi verdik. Devlet hastanemiz de kısa sürede tamamlanacak” ifadelerini kullandı.

Hastanenin ilçeye kazandırılmasında büyük emekleri olan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise, yaptığı konuşmada hastanenin hizmete girmesinin uzun bir süreyi kapsadığını belirterek, “Sabrın sonu selamettir. Uzun bir süre önce Bayram Bey birikimini ilçemize taşımak ve Pursaklar’a hizmet etmek istemişti. Bizler de ‘Buyur’ dedik. İlçemizde açılan ilk hastane oldu. Hayırlı olsun. Devlet hastanemizin de yüzde 50’lik kısmı tamamlandı. Önemli olan halka hizmet etmektir. Hizmet etmek ibadettir” diye konuştu.

Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara ve hastane sahibi Bayram Öztürk de yaptıkları konuşmalarda hastanenin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Açılışın ardından hastaneyi gezen protokol üyeleri, yatan hastaları da ziyaret etti.

20 yıldır Almanya’da sağlık sektöründe hizmet veren Dr. Bayram Öztürk’ün Pursaklar’da hizmete açtığı 75 yataklı tam teşekküllü hastanede acil, kadın doğum, çocuk hastalıkları, genel cerrahi, dahiliye, beyin cerrahi, iç hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları, KBB, göz, üroloji, fizik tedavi, dializ, tomografi, momografi, emar (MR), röntgen, ultrasyon bölümleri yer alıyor.
Kaynak: İHA