AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz Açıklaması

'Referandum hazırlıkları konusunda bilgilendirme yapmak üzere tüm ilçelerde mahalle ve sandık başkanları ile toplantılar yapacağız'.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, referandum hazırlıkları konusunda bilgilendirme yapmak üzere tüm ilçelerde mahalle ve sandık başkanları ile toplantılar yapacaklarını söyledi.

Filiz, İl Başkanlığında düzenlenen Pamukkale İlçesi Mahalle ve Sandık Başkanları Toplantısında yaptığı konuşmada, İl Başkanlığı olarak genel seçimler sonuçlanıp zafer kazanıldığı günün ertesinde sanki tekrar seçim olacakmış gibi hazırlıklara başladıklarını ve sahadan hiç çekilmediklerini belirtti.

Başkanlık Sistemini içeren anayasa değişiklik paketinin referandum aşaması için hazırlıklara başladıklarını ifade eden Filiz, şunları dile getirdi:

'Referandum hazırlıkları konusunda bilgilendirme yapmak üzere tüm ilçelerde mahalle ve sandık başkanları ile toplantılar yapacağız. Referandum öncesinde parti üyeleri ve sandık müşahitlerine ilişkin listeleri güncelleme çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bunların tamamlanmasının ardından müşahitler eğitime alınacak ve referandumla ilgili ayrıntılı olarak bilgilendirilecekler. İlçe gezilerimizle, kahve toplantılarımız, pazar ve esnaf ziyaretlerimizle zaten hep halkımızla beraberdik. Şimdi ilçe teşkilatlarımızla, mahalle ve sandık başkanlarımızla da daha sık bir araya gelerek 'Başkanlık sistemi ülkeye ne tür katkılar sağlayacak?, Parlamenter sistemin aksayan yönleri neler?' gibi vatandaşlarımızın aklında kalan sorulara cevap verilecek bilgilendirme toplantıları yapıyoruz.'
Kaynak: AA