Türk-İş'ten Emniyet'e Taziye Ziyareti

İstanbul’da 10 Aralık günü meydana gelen menfur terör saldırısının ardından ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da Emniyet Müdürlüğü ve polis merkezleri taziye ziyaretine gelen vatandaşlarla dolup taşıyor. Türk-İş’e bağlı sendika başkan ve yöneticileri Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ’a taziye ziyaretinde bulunup ‘polisimizin yanındayız’ mesajı verdiler.

Türk-İş'ten Emniyet'e Taziye Ziyareti
Türk-İş Aydın Temsilcisi ve Tes-İş Aydın Şube Başkanı Mustafa Aydın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Aydın Emniyet Müdürü dr. Rahmi Baştuğ’u makamında ziyaret edip menfur saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Hain terör saldırısı sonucu şehit düşenlere Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifa dileyen Türk-İş Aydın İl Temsilcisi Mustafa Aydın, “Yaşanan bu hain ve kalleş saldırı emekçiler olarak bizleri de derinden yaralamıştır. Acımız ve üzüntümüz kelimelerle ifade edilemeyecek kadar büyüktür. Uzun bir süreden beri devletimizi ve milletimizi bölgesel ve küresel bir aktör olma hedefinden saptırmak, uzaklaştırmak ve ‘Uydu Devlet’ haline getirmek için çok cepheli bir savaşa maruz kaldığımız gün gibi aşikardır. Çok cepheli savaşa topyekün mücadele vermek bir yükümlülük ve zorunluluktur. Emekçiler olarak her zaman olduğu gibi bugün de devletimizin, polisimizin ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanındayız” dedi.

“Güçlü Millet, Güçlü Devlet olmakta kararlıyız”

Günün birlik ve beraberlik günü olduğunu ve yaşananlar karşısında daha sıkı kenetlenmemiz gerektiğini ifade eden Başkan Mustafa Aydın, “Kamuoyu önünde açıkça ifade ediyoruz ki, her zaman devletimizin, polisimizin ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti olarak hedeflerimize doğru, kararlı adımlarla yürürken, boyun eğmeyeceğiz, diz çökmeyeceğiz ve vazgeçmeyeceğiz. Güçlü millet-güçlü devlet olmakta kararlıyız. Küresel güçlerin ve içerideki taşeronlarının ülkemizi istikrarsızlaştırmak için terör örgütlerini bir araç olarak kullandıklarının farkındayız. Oyuna gelmeyeceğiz. İdeolojisi, amacı ne olursa olsun terörün her türlüsünü şiddetle lanetliyoruz. Vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize, başsağlığı, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sendika Başkanı Mustafa Aydın ve beraberindekilere teşekkür etti.
Kaynak: İHA