Pursaklar Belediyesi 2016'Yı Dolu Dolu Geçirdi

Eğitimden kültüre, spordan sağlığa, alt yapıdan üst yapıya her alanda önemli hizmetlere imza atan Pursaklar Belediyesi 2016 yılını dolu dolu geçirdi.

Yeni yol, kaldırım, asfalt, park yapımının yanı sıra sosyal ve kültürel belediyecilikte önemli çalışmalar yapan Pursaklar Belediyesi,2016’da 7 büyük projenin de temelini attı. Belediye Hizmet Binası, Yüzme Havuzu, Kültür Merkezi, kreşler, camii ve sosyal tesis, spor salonu, ağız ve diş sağlığı merkezi gibi önemli projelerin temelini atan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “2016’da temelini attığımız projelerimiz ilçemizin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak. 15 Temmuz hain işgal girişimine rağmen yatırımlarımız ve hizmetlerimiz hamdolsun sekteye uğramadı” dedi.

2016’da Bayır Bucak Türkmenleri, Suriyeliler, Halepliler, Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerini de unutmayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin,başlattığı kampanyalar ile 17 TIR’lık yardım malzemesini bölgeye ulaştırdı. “15 Temmuz hain işgal girişimini unutturmayacağız diyen” Başkan Çetin şu değerlendirmeleri yaptı: “Ülkemiz haince bir işgal girişimi ile karşı karşıya kaldı. Bir taraftan FETÖ bir taraftan da PKK, DAEŞ gibi terör örgütleri haince eylemlerde bulunup evlatlarımızı şehit. Biz bu hainliği unutturmayacağız. Bu nedenle sık sık konferanslar düzenledik, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları halka anlattık. Şehit ailelerimizi, gazilerimizi yalnız bırakmadık. Eğitimde, kültürde, sanatta, alt yapıda, üst yapıda, temizlikte, sporda önemli çalışmalar yaptık. Eğer millete sevdalıysanız, hizmet aşkınız varsa Allah’ın izniyle kimse çalışmalarınıza engel olamaz. Nitekim 15 Temmuz’da ülkemizi karanlığa gömmek isteyen FETÖ ve uzantıları buna engel olamadı. Bu necip millet için ne yapılsa azdır. Bu millet en güzel hizmetleri hak ediyor. Bizler de Pursaklar Belediyesi olarak hemşerilerimizin ne ihtiyacı varsa imkanlar ölçüsünde yapmaya çalışıyoruz. Hamdolsun 2016 yılı verimli geçti. Projelerimizin bir kısmını tamamladık bir kısmını da 2017’de tamamlayıp hizmete açacağız. İnşallah 2017 yılı ülkemiz ve insanlık için huzur dolu olur. Aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.”
Kaynak: İHA