Muhtarlıklar Dairesi'nden Muhtarlara Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Köprübaşı’na bağlı Tokmaklı, Kıranşeyh, Alanyolu ve Arpacı Mahallelerine ziyarette bulundu.

Muhtarlıklar Dairesi'nden Muhtarlara Ziyaret
İl genelinde mahalleleri ziyaret ederek, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, mahallelerin nabzını tutmaya devam ediyor. Ziyaretlerinde mahallelerin ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinleyen Daire Başkanı Ersoy Arslan, Köprübaşı’na bağlı 3 mahalleye ziyarette bulundu. Daire Başkanı Ersoy Arslan’ın Tokmaklı, Kıranşeyh, Alanyolu ve Arpacı mahallelerinde yaptığı ziyaretlere Manisa Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem ile Muhtarlıklar Daire Başkanlığı personeli eşlik etti. Daire Başkanı Ersoy Arslan, ilk olarak Tokmaklı Mahallesini ziyaret ederek, mahalle muhtarı Kudret Gelmez ile bir araya geldi ve sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yılların ihmallerini bir bir giderdiğinin altını çizen Arslan, Muhtar Gülmez’e gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ardından Kıranşeyh Mahallesi’ni ziyaret eden Daire Başkanı Ersoy Arslan, gerçekleştirilen kanalizasyon çalışmaları ile içme suyu arıtma tesisi çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra Alanyolu Mahallesi’ne geçen Daire Başkanı Ersoy Arslan, Muhtar Mehmet Aksoy ile bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahallede sürdürdüğü çalışmaları takip etti. Kanalizasyon çalışmalarının bitmek üzere olduğunu belirten Arslan, içme suyu şebeke çalışmalarına da hemen başlanılacağını söyledi.

Muhtarlar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Arpacı Mahallesi’nde de Muhtar Saadettin Atak’ı ziyaret ederek, gerçekleştirilen çalışmaları anlattı. Mahallede kanalizasyon çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ve ardından kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başlanılacağını söyleye Arslan, mahallelerin kanayan yaraları haline gelen sorunlara neşter vurmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: İHA