Konyaaltı Belediyesi, 450 Kişiyi Doğayla Buluşturdu

Konyaaltı Belediyesi, Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOKS) işbirliğiyle bu yıl içinde gerçekleştirdiği sekiz doğa yürüyüşüyle 450 kişiyi doğa ve tarihi mekanlarla buluşturdu.

Konyaaltı Belediyesi, 450 Kişiyi Doğayla Buluşturdu
Konyaaltı Belediyesi’nin TODOKS işbirliğiyle düzenlediği doğa yürüyüşleri, Duacı Lyrbton Antik Kenti ve Obruk ile devam ediyor. TODOKS rehberleri Kemal Erece ve Perihan Demirezen öncülüğünde, 78 doğaseverin katıldığı yürüyüş, Duacı Lyrbton Antik Kenti’nden başlayıp Obruk’ta son buldu. Kış mevsiminin zorlayıcı yönüne de aldırış etmeden yürüyen doğaseverler, yaklaşık 9 kilometrenin sonunda bitiş noktası olan Obruk’a ulaştılar.

Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce gerçekleştirilen etkinliğe katılan doğaseverler bu tür etkinliklerin, doğanın hayatımızdaki önemini kavramanın en iyi yolu olduğunu söylediler. Doğaseverler, kendilerine böyle bir fırsatı tanındığı için Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ettiler.

Başkan Muhittin Böcek, TODOKS işbirliğiyle düzenledikleri doğa yürüyüşlerinin bu yıl sekizincisini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu yıl içinde toplam 450 kişiyi doğayla buluşturduklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, TODOKS’un rehberleri tarafından belirlenen parkurların, her yaştan insanın katılabilmesi için kısa mesafeli olmasına özen gösterdiklerini bildirdi. Bu etkinliklerin büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan Böcek, doğa yürüyüşlerinin yeni yılda da devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: İHA