Kaymakam Sonel, Bandırma'dan Dualarla Uğurlandı

İstanbul'un Kadıköy ilçesine atanan Kaymakam Tuncay Sonel, yeni görev yerine Bandırma'dan dualarla uğurlandı.

Bandırma Kaymakamı olarak 16 yıldır görev yapan Sonel, İçişleri Bakanlığınca yapılan atamayla getirildiği Kadıköy Kaymakamlığı görevine, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşların katıldığı veda töreniyle yolcu edildi.

Sonel, törende yaptığı konuşmada, Bandırma'dan çok güzel dostluklarla ayrılacak olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Nerede olurlarsa olsunlar, Allah'ın kendilerini hep iyilerle karşılaştırmasını dileyen Sonel, şunları kaydetti:

'Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı son derece üzüntülü ve hüzünlüyüz. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyor ve onlara dua ediyoruz. Zor şartlarda görev yapan güvenlik güçlerimize de kolaylıklar diliyoruz. Ayrıca 15 Temmuz'da FETÖ/PDY tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi sonrası sokaklara inerek darbeye karşı duran ve 11 Ağustos’a kadar Cumhuriyet Meydanı'nı boş bırakmayan tüm Bandırmalı halkımıza, aziz Türk milletimize şükranlarımı sunuyorum. Allah onlardan razı olsun. Allah vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza, birlik ve beraberliğimize, dirliğimize göz diken hainlere fırsat vermesin.'

Bandırma Müftüsü Süleyman Küçük de katılımcılar adına yaptığı konuşmada, Kaymakam Sonel'in görev süresince önemli hizmetlere imza attığını ifade ederek, şunları söyledi:

'Yetim, öksüz ve kimsesizler ile engelli vatandaşlarımızı kucaklayarak, onların yılda bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğini bizlere hatırlatmıştır. O, bizlere hakkını helal ettiğini belirtiyor, biz de hakkımızı ona helal ediyoruz. Gittiği yeni görevinde kısa süre kalacağına ve daha yüksek makamlara geleceğine inanıyoruz. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.''

Kaymakam Sonel, yapılan duanın ardından kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaşarak ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA