Kamu Hastaneleri Birliğinden Polise Taziye Ziyareti

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yöneticileri, İstanbul Dolmabahçe’de bulunan Vodafone Arena Stadı yakınlarında düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda, 36’sı emniyet mensubu, 8’i sivil olmak üzere 44 kişinin hayatını kaybettiği elim olay nedeniyle Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundular.

Kamu Hastaneleri Birliğinden Polise Taziye Ziyareti
Ziyarete Genel Sekreter Uzm. Dr. Tunga Barçın’ın yanı sıra İdari Hizmetler Başkanı Dr. Erdinç Özkurt, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Çetin Avcı ve Mali Hizmetler Başkanı Doç. Dr. Nurullah Uçkun katıldı.

Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürü Özgür Nihat Dönmez, “Ülkemiz dört bir yandan saldırı altında biz emniyet güçleri olarak tüm gücümüzle bu saldırıları bertaraf etmek için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın güvenliği ve ülkemizin bekası bizim için her şeyden önemlidir. Ziyaretiniz bizleri son derece memnun etti. Yalnız olmadığımız hissettik” dedi ve emniyet teşkilatının çalışma sisteminin ne derece etkin ileri bir teknoloji ile yönetildiği hakkında bilgiler verdi.

Genel Sekreter Dr. Barçın ise, “İstanbul’da meydana gelen malum saldırı bizleri derinden yaralamıştır. Şehit polislerimiz ve vatandaşlarımıza buradan Allah’tan rahmet yakınlarına ve yüce Türk milletine başsağlığı dileriz. Umarız bundan böyle üzücü olaylar yaşamayız. Saldırıyı gerçekleştirenler bir an önce yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılacaklarına olan inancımız tamdır. Bu meyanda Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ ve Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanımız Prof. Dr. Alper Cihan da üzüntülerini belirterek sizlere selam ve taziyelerini gönderdiler. Bizler kurum olarak polisimizin yanındayız” dedi.

Ziyaretin ardından Genel Sekreter Uzm. Dr. Tunga Barçın, Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürü Özgür Nihat Dönmez’e çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA