İlkadım'da 'Aspirik' İş Başında

İlkadım Belediyesi, araç trafiğine kapalı fakat yaya yoğunluğunun çok olduğu caddelerde hem sessiz hem de oldukça etkili olan elektrikli süpürme aracı "aspirik" ile temizliyor.

İlkadım'da 'Aspirik' İş Başında
Samsun’un kalbi niteliğindeki Mecidiye ve Fatih Sultan Mehmet Caddeleri, Kuyumcular Çarşısı ve Tarihi Bedesten Çarşısı’nda temizlik hizmetleri "aspirik" ile yapılıyor.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Özcan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Daha çok yayaların yoğun olduğu caddelerde kullanılan ve görünüşü ile evlerimizde kullandığımız elektrik süpürgelerini andıran aspirik, vatandaşlarımızın daha temiz bir İlkadım’ da yaşamalarını sağlamaktadır. Aspirik kullanım kolaylığı, sessiz çalışması, küçüklüğü ve uzun giden şarjı ile en yoğun saatlerde bile kullanılabilmekte olduğundan temizliği devamlı sağlamamıza yardımcı olmaktadır " dedi.



Tok: “Yuvamız İlkadım”

Belediye olarak hem hizmet kalitesini yükseltecek hem de verililiği artıracak teknolojik yatırımlar yaptıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Yeni alınan araçlarla ana arterlerin yanı sıra kentin bütününde temizlik hizmetlerinin aynı kalitede veriyoruz. Yaptığımız her yatırımı ve hizmeti yaşadığımız kent olan İlkadım ilçemizi kendi yuvamız gibi düşünerek hizmet ediyoruz. Bunun için de dinimizin emrettiği gibi temizlik en önemli sıraları alıyor. Yaya yoğunluğunun en çok olduğu cadde ve sokaklarda hızlı ve etkili temizlik hizmetlerimizi sağlayacak teknolojileri takip ederek aspirik elektrikli süpürme makinesini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Halkımızdan aldığımız memnuniyet bizleri yeni yatırımlara ve yeni hizmetlere sevk ediyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA