İl Emniyet Müdürü Çevik'e Taziye Ziyareti

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) ile Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) heyeti, terör saldırıları nedeniyle şehit olan polisler için İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik'e taziye ziyaretinde bulundu.

KÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, haince düzenlenen terör saldırılarında şehit olan güvenlik güçlerinin acılarını paylaştıklarını belirterek, 'Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde, elimizden geleni yapmaya her zaman hazırız.' ifadesini kullandı.

İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik de halkın desteğiyle terör belasının def edileceğini dile getirerek, şöyle konuştu:

'Kütahya'mız ve halkımız bize güveniyor. Halkımızın desteğiyle, bu terör belasını, ülkemizden def edeceğiz. Yaşanan olaylardan sonra, bizi yalnız bırakmayan ve ziyaret eden herkese teşekkür ederiz. Bu destekten aldığımız güçle ve kararlılıkla, yasal mevzuatlar çerçevesinde terörle mücadelemiz devam edecek. Birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe, üstesinden gelemeyeceğiz bir şey yok.'

Ziyarete, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, TTSO Meclis Başkanı İlhami Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kaynak: AA