Erzincanlı Gazeteciler Birliği Şehitler Tepesi'nde Dua Etti

Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) üyeleri Beşiktaş’taki hain terör saldırısının gerçekleştiği Şehitler Tepesi’ni ziyaret ederek, dua ettiler.

Erzincanlı Gazeteciler Birliği Şehitler Tepesi'nde Dua Etti
Beşiktaş’ta gerçekleşen hain terör saldırılarının yaşandığı noktalardan biri olan Şehitler Tepesi’ne ziyaretçi akını devam ediyor. Erzincanlı Gazeteciler Birliği üyeleri de Şehitler Tepesi’ni ziyaret ederek, terörü lanetleyip, milli birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Patlamanın gerçekleştiği noktada şehitler için dua eden ERGAB üyeleri adına açıklama yapan Erzincanlı Gazeteciler Birliği Başkanı Sedat Sevim, “Erzincanlı gazeteciler olarak, eli kanlı hainler tarafından şehit edilen güvenlik güçlerimizi ve vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz” dedi.

Kayseri’de şehit olan güvenlik güçlerine de Allah’tan rahmet dileyen Başkan Sevim, bu tür eylemler Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacaktır. Bu hainlerin arkasında ki destekçileri Türkiye Cumhuriyeti’ni asla bölemeyeceklerdir. Şehitlerimizin kanıyla bezenmiş bayrağımızı asla indirmeyecekler ve Türk milletini susturamayacaklardır. Türk milleti bu hainlere yakın zamanda gereken cevabı verecektir” dedi.

Başkan Sedat Sevim, “Erzincanlı Gazeteciler Birliği olarak tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA