Bodrum Campus Yetkililerinden Başkan Kocadon'a Ziyaret

Bodrum Campus Özel Ural Etüt Öğrenci Eğitim ve Kişisel Gelişim Merkezi kurum yetkilileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum Campus Yetkililerinden Başkan Kocadon'a Ziyaret
Bodrum Belediyesi başkanlık makamında, Başkan Mehmet Kocadon ile bir araya gelen Bodrum Campus Kurum Müdürü Güler Sarıca Özkeskin ile kurum ortaklarından Bodrum Campus Kurumsal İletişim ve Kişisel Gelişim Eğitimleri Koordinatörü Sibel Savacı, çalışmalarından ve planladıkları projelerden bahsetti. Özkeskin ve Savacı, Başkan Kocadon’u, Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi içerisindeki yerinde, 23 Aralık 2016 Cuma günü resmi olarak eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacak olan Bodrum Campus’un açılış törenine davet etti.

Yeni eğitim öğretim kurumunun Bodrum’a ve tüm öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Mehmet Kocadon, kurum yetkililerine ve eğitmenlerine çalışmalarında başarılar diledi. Eğitime desteklerinin yarımada genelinde aralıksız sürdüğünü de ifade eden Başkan, özellikle sosyal sorumluluk taşıyan projelerde belediye olarak elinden gelen desteği sunacağını belirtti.

Kurum; ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik İngilizce, rehberlik, ders tekrarı, 1-2-3 ve 4. sınıflar için 4 ila 6 kişilik gruplar, 5-6-7 ve 8. sınıflar için de 8 kişilik gruplar halinde hizmet verecek.
Kaynak: İHA