Belediye Ekiplerinden Çevreye Zarar Verenlere Ceza

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, temiz bir toplum oluşturmak için göreve geldikleri günden itibaren çevreye kasıtlı zarar veren herkese cezai işlem uygulandığını söyledi.

Belediye Ekiplerinden Çevreye Zarar Verenlere Ceza
Temiz bir toplum için mücadele ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Biz göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar çevreye kim zarar verdiyse haklarında gerekli yasal ve cezai işlemi uyguladık. Temiz ve yaşanabilir bir çevre için çalışıyoruz. Temizlik hizmetlerimiz gece gündüz devam ediyor. Şehrimizin temizliği konusunda hassasiyet gösteriyoruz.” dedi.

14 Mahallede Belediye ekiplerinin vardiyalı sistemle çalıştığını anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, günlük 150 ton çöp’ün imha edildiğini belirtti.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Kırşehir’de günde 21.30-05.00 ve 07.00-15.00 saatleri arasında temizlik için 2 vardiya çalışılarak günlük çıkan 150 ton çöp Katı Atık Bertaraf tesisimizde imha edilmektedir. Burada açık ve net olarak şunu söylemek istiyorum. Biz belediye olarak temizliğe ve çevreye çok önem veriyoruz. Aynı zamanda 20 kişilik temizlik ekibi ile kenar mahallelerden merkeze doğru mıntıka temizlikleri periyodik olarak yapılmaktadır. Bu önemle de çalışmalarımız devam ediyor.” diye konuştu.

Mahallelerde ve şehir merkezinde Kırşehir’de belirtilen saatler dışında bırakılan çöp uygulamasına ise belediye ekipleri müsaade etmiyor. Bırakanlar hakkında ise cezai işlem uygulanıyor.
Kaynak: İHA