Batman Valisi Deniz Açıklaması

'Bu hainler, ne yaparlarsa yapsınlar, bizi asla ve asla birbirimizden ayrıştıramayacaklar. Bu coğrafyada Türk'ü Kürt'ten ve Arap'tan, Alevi'yi Sünni'den ayırmayı başaramayacaksınız''Terörün istediği kaos yaratmak, eğer hainlerin oyunlarına gelirsek terör örgütünün ekmeğine yağ sürmüş oluruz'

Batman Valisi Ahmet Deniz, terör saldırılarına ilişkin, 'Bu hainler, ne yaparlarsa yapsınlar, bizi asla ve asla birbirimizden ayrıştıramayacaklar. Bu coğrafyada Türk'ü Kürt'ten ve Arap'tan, Alevi'yi Sünni'den ayırmayı başaramayacaksınız.' dedi.

Vali Ahmet Deniz, Ensar Vakfı Batman Şubesinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yürüttüğü Batman Ensar Eğitim ve Kültür Evi-2 Projesinin TPAO Kristal Park Tesislerinde düzenlenen kapanış programına katıldı.

İstanbul ve Kayseri'de haince ve kalleşçe yapılan terör saldırısında 58 kişinin şehit olduğunu belirten Deniz, şöyle konuştu:

'Bu hainler, ne yaparlarsa yapsınlar, bizi asla ve asla birbirimizden ayrıştıramayacaklar. 15 Temmuz'da da denediler, ama başaramadılar. Bu coğrafyada Türk'ü, Kürt'ten ve Arap'tan ve Alevi'yi Sünni'den ayıramayacaksınız. 15 Temmuz'un ilk saatlerinde milletimizin vatanı ve bayrağı için ölümü nasıl göze aldığını hepimiz gördük. Ülkemizin tüm meydanlarında olduğu gibi Batman'da da binlerce hemşehrim azimle şevkle bu vatanperverliği gösterdiler.'

- 'Biz oyunlara gelmeyeceğiz'

Türkiye üzerinde dış güçler tarafından oyunlar oynanmak istendiğine dikkati çeken Deniz, 'Bizi birbirimize düşürmeye çalışıyorlar. Bu hainlerin oyunlarına gelmediğimiz için vahşi eylemler yapıyorlar. Terörün istediği kaos yaratmak, eğer hainlerin oyunlarına gelirsek terör örgütünün ekmeğine yağ sürmüş oluruz.' dedi.
Kaynak: AA