Başkent'te 'Teröre Hayır' Eylemi

Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu üyesi bir grup, son günlerde yaşanan terör olaylarını “Teröre Hayır” diyerek protesto etti.

Başkent'te 'Teröre Hayır' Eylemi
Türkiye Kamu-Sen Konfederasyonu üyesi bir grup, Güvenpark’ta toplanarak, “Terör Hayır” sloganıyla son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Saygı duruşu bulunarak İstiklal Marşı’nı okuyan grup, hep bir ağızdan İstanbul’da ve Kayseri’de şehit olanlar için okunan dualara amin dedi.

Konfederasyon üyeleri, eylem boyunca “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Ne mutlu Türk’üm diyene”, “Vatan sana canım feda”, “Kahrolsun PKK” şeklinde sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi.

Kamu-Sen Konfederasyonu üyeleri adına bir konuşma yapan Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Son günlerde, insanlıktan nasibini almamış, eli kanlı alçakların kahpece planladıkları eylemler büyük bir artış gösterdi. Evet, zor bir mücadele veriyoruz. Hata yapma, gaflete düşme, rehavete kapılma lüksümüz yok. Gözümüzü kırptığımız anda tepemize çullanmak için bekleyen hain çok. Şimdi bir kez daha vatan evlatlarımız toprağın kara bağrına gömülürken, oluk oluk akan kan gözyaşlarımıza karışırken, yüreğimiz yanıyor, içimiz parçalanıyor, kelimeler boğazımızda diziliyor. Acımız büyük. Ne söylesek hep bir kelime eksik kalıyor” ifadelerini kullandı.

Eylem boyunca polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Yapılan açıklamaların ardından grup, olaysız şekilde dağıldı.
Kaynak: İHA